Termékek   »   gumiabroncsnyomás szabályozás   »   hordozható gumiabroncs-nyomásszabályozó rendszer

Gumiabroncsnyomás szabályozás – PTG

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hordozható gumiabroncs-nyomásszabályozó rendszer – Airbox / Mobil plus

DERALAND Kft. a PTG termékek hivatalos forgalmazója Magyarországon. A forgalmazott termékeket viszonteladói hálózaton keresztül forgalmazza.

PTG Airbox/mobil plus - hordozható kézi készlet kerékkel szerelt traktorhoz és vontatmányhoz

Gép álló helyzetében tengelyenkénti abroncsnyomás beállítást tudunk a készlettel elvégezni. Készlet tartalmaz 4 db nagy átömlésű speciális kerékszelepet is, amit a kerék szétszerelése nélkül a jelenlegi szelepre rá lehet hajtani.

Minden levegős gumiabroncsozású járműhöz alkalmazható!


 
 
 


Az AIRBOX / mobil plus egy hordozható rendszer a gumiabroncsnyomás gyors beállításához álló jármű esetén. Az AIRBOOSTER-szel ellentétben már rendelkezik egy komplett vezérlőegységgel, amely egy házba van integrálva. Ez lehetővé teszi a gumiabroncs nyomásának beállítását anélkül, hogy a rendszert ellenőrizni kellene. Egyszerűen csatlakoztassa a vezérlőegységet a sűrített levegős fékrendszerhez, állítsa be a kívánt levegőnyomást, és csatlakoztassa a két spiráltömlőt az abroncshoz, és a többit a készülék egyedül végzi. Ez azt jelenti, hogy a töltési idő felhasználható a gép és a hozzá kapcsolt munkaeszköz felkészítésére a következő munkához, miközben a nyomás állítás megvalósul.

Rendszerelemek:

- 1 db alumínium kézitáska beépített szabályozóegységgel 0-4 bar tartományban, glicerincsillapítású manométerrel (0-4 bar)
- 2 db spirálvezeték gyorscsatlakozókkal 3 méter hosszban
- 10 m nyomáscső a traktorra, vagy telepi kompresszorra csatlakozáshoz
- 1 db csatlakozó fej a légfékrendszerhez
- 4 db PTG kerékszelep gyorscsatlakozóval

Nyomásváltoztatás időtartama 2 db 650/65 R38 gumiabroncsnál
1,4 ‹-› 0,8 bar esetén:
• leeresztés: kb. 2 perc
• felfúvatás: kb. 4 perc
1 db átalakító a hagyományos levegőtöltő rendszerekhez
Kezelési és összeszerelési útmutató


FOTÓ – Hordozható gumiabroncs-nyomásszabályozó rendszer FILM – Hordozható gumiabroncs-nyomásszabályozó rendszer PDF – Hordozható gumiabroncs-nyomásszabályozó rendszer E-MAIL – Kérjen személyre szabott ajánlatot vagy szakmai tanácsot!