Termékek   »   gumiabroncsnyomás szabályozás   »   hátsó tengelycsonkos rendszer - traktorokhoz

Gumiabroncsnyomás szabályozás – PTG

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hátsó tengelycsonkos rendszer - Traktorokhoz – PTG RDS/radial

DERALAND Kft. a PTG termékek hivatalos forgalmazója Magyarországon. A forgalmazott termékeket viszonteladói hálózaton keresztül forgalmazza.

PTG RDS/radial - 2 vezetékes rendszer menet közbeni csak hátsó abroncs nyomás szabályozás hátsó tengelycsonkos traktorokhoz. Egy tökéletes rendszer az abroncsnyomás kényelmes beállításához menet közben.

Elérhető üzemóra : több mint 10.000 traktor üzemóra


 
 
 


A PTG RDS/radial kétvezetékes technika alapvetően úgy működik, hogy a levegő egy álló részről (állórész) egy forgó részre (rotor) kerül. Erre a célra nyomásálló tömítéseket helyeznek el, amelyek a rotorral kölcsönhatásban gyűrűs csatornákat eredményeznek, amelyeken keresztül a sűrített levegőt vezetik, természetesen menet közben is.

Az állórészt koncentrikusan a féltengely tokhoz kerül rögzítésre, a forgó rész pedig illesztve van a féltengelyen és bilincszárral van rögzítve. Egy nagy átömlési keresztmetszetű munkavezeték és egy kicsi keresztmetszetű vezérlővezeték vezet a forgó résztől a kerékszelepig.

A levegőellátást a jármű saját kompresszora és a légfékrendszer légtartálya biztosítja. A fék biztonsági szelepe, az úgynevezett túlfolyó szelep biztosítja, hogy a féktartályban a nyomás ne csökkenjen 6,5 bar alá - tehát a féknek meg van a szükséges prioritása a gumiabroncs-nyomásszabályozó rendszerrel szemben.

A forgó csatlakozók és az teljes levegő vezetékrendszer csak akkor van nyomás alatt, amikor a vezérlés aktív. A szabadalmaztatott kétvezetékes elv biztosítja, hogy minden nyomásváltozás után a gumiabroncsok "reteszelődjenek", és a levegő nyomás átviteli egységek (beleértve a tömítéseket is) nyomás mentesek legyenek és ezáltal optimálisan védve legyenek. Ez a technológia biztosítja azt is, hogy a gumiabroncs-rendszer szivárgása vagy vezeték szakadása esetén sem veszik el a levegőt, ezzel biztosítva a magas szintű biztonságot.

A felnire egy kapcsolható visszacsapás védelemmel ellátott PTG kerékszelep van felszerelve, amely vezetékszakadás esetén azonnal bezár, és megvédi az abroncsot a nyomásvesztéstől.

Az RDS / radial hátsó tengelycsonkos rendszer kombinálható az AIRBOX / drive 2L kétvezetékes első hídra szerelhető rendszerrel.

A rendszer egyszerűen és kényelmesen működtethető a traktor vezetőfülkébe helyezett PTG saját digitális kezelő egységén keresztül vagy a traktor gyári ISOBUS terminálján keresztül.

A beállítható abroncsnyomás a szántóföldi munkákhoz és a közúti közlekedéshez egyetlen gombnyomással előhívható
majd beállítható minden csatlakoztatott kerékre 0,1 bar-os lépcsőkben. A rendszer aktiválása után a kiválasztott gumiabroncs-nyomás értékek automatikusan beállítódnak az összes kerékbe, ezt követően a rendszer újra kikapcsol. A rendszert természetesen bármikor deaktiválhatjuk egy gomb megnyomásával is.

FOTÓ – Hátsó tengelycsonkos rendszer - Traktorokhoz FILM – Hátsó tengelycsonkos rendszer - Traktorokhoz PDF – Hátsó tengelycsonkos rendszer - Traktorokhoz E-MAIL – Kérjen személyre szabott ajánlatot vagy szakmai tanácsot!