Termékek   »   gumiabroncsnyomás szabályozás   »   2 vezetékes rendszer - vontatott szántóföld permetező géphez

Gumiabroncsnyomás szabályozás – PTG

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2 vezetékes rendszer - Vontatott szántóföld permetező géphez – PTG RDS / radial 2L

DERALAND Kft. a PTG termékek hivatalos forgalmazója Magyarországon. A forgalmazott termékeket viszonteladói hálózaton keresztül forgalmazza.
PTG RDS / radial 2L 2 vezetékes menet közbeni abroncsnyomás szabályozó rendszer vontatott szántóföldi permetező gépekhez.

A gumiabroncs nyomás szabályozó rendszer használata különösen hasznos az általában keskenyebb gumiabroncsokkal rendelkező önjáró permetező gépek számára. Megfelelő szerkezetű abroncsok esetén a gumiabroncs nyomás leengedésével a viszonylag kis érintkezési terület jelentősen megnövelhető, és a gép plusz a töltött permetlé tartály nehéz tömege jobban elosztható a talajjal érintkező, megnövekedett felfekvő felület hatására. A gördülési ellenállás csökkentése mellett különösen a mély nyomok által okozott káros talajtömörödés is jelentősen csökkenthető.
 
 
 


Az abroncsnyomás-szabályozó rendszer Az RDS 2-vezetékes technológia egy bevált és megbízható rendszer a kényelmes gumiabroncs nyomás beállításhoz menet közben. A levegő vezetékeket a fúrt tengelyeken vezetik át. Alkalmas minden olyan járműre, amelynek megfelelően előkészített tengelye van. Az RDS 2L utólagos felszerelése előre gyárban elkészített tengelyfuratok nélkül nem lehetséges.

A kerékhez vezető levegővezetékeket a tengelyen keresztül vezetik át. Ezután a kompakt, 2 vezetékes forgó egységet a tengelyagyba csavarják, amelyet hosszú távú zsírkitöltés (nem zavaró kenés), kiváló minőségű tömítések és csapágyak jellemeznek. A tengely kerékagyát a BPW-vel együttműködésben kifejlesztett tömítő rendszer tömíti, amely lényegében szorítógyűrűből és ajaktömítésből áll. A zsírsapkára egy visszacsapó védelemmel ellátott kerékszelep van felszerelve, amely vezeték szakadás esetén azonnal bezárul, és megvédi az abroncsot a nyomásvesztéstől.

A rendszert biztonsági szeleppel csatlakoztatják a sűrített levegős fékrendszerhez, így a féktartályban mindig 6,5 bar tápnyomás garantált.

A forgó csatlakozók és az teljes levegő vezetékrendszer csak akkor van nyomás alatt, amikor a vezérlés aktív. A szabadalmaztatott kétvezetékes elv biztosítja, hogy minden nyomásváltozás után a gumiabroncsok "reteszelődjenek", és a levegő nyomás átviteli egységek (beleértve a tömítéseket is) nyomás mentesek legyenek és ezáltal optimálisan védve legyenek. Ez a technológia biztosítja azt is, hogy a gumiabroncs-rendszer szivárgása vagy vezeték szakadása esetén sem veszik el a levegőt, ezzel biztosítva a magas szintű biztonságot.

Az RDS 2-vezetékes technológia egyszerűen és kényelmesen működtethető a vezetőfülkébe elhelyezett digitális vezérlőegységen keresztül.


FOTÓ – 2 vezetékes rendszer - Vontatott szántóföld permetező géphez FILM – 2 vezetékes rendszer - Vontatott szántóföld permetező géphez PDF – 2 vezetékes rendszer - Vontatott szántóföld permetező géphez E-MAIL – Kérjen személyre szabott ajánlatot vagy szakmai tanácsot!