Termékek   »   gumiabroncsnyomás szabályozás   »   2 vezetékes rendszer - önjáró szecskázóhoz

Gumiabroncsnyomás szabályozás – PTG

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2 vezetékes rendszer - Önjáró szecskázóhoz – PTG AIRBOX/drive 2L

DERALAND Kft. a PTG termékek hivatalos forgalmazója Magyarországon. A forgalmazott termékeket viszonteladói hálózaton keresztül forgalmazza.

AIRBOX / drive 2L 2 vezetékes menet közbeni abroncsnyomás szabályozó rendszer önjáró szecskázóhoz.


 
 
 


Az AIRBOX / drive 2L kétvezetékes technika alapvetően úgy működik, hogy a levegő egy álló részről (állórész) egy forgó részre (rotor) kerül. Erre a célra nyomásálló tömítéseket helyeznek el, amelyek a rotorral kölcsönhatásban gyűrűs csatornákat eredményeznek, amelyeken keresztül a sűrített levegőt vezetik, természetesen menet közben is.

A forgó csatlakozó egy erre a célra kialakított tartó konzol segítségével a gép kerékcsavarjaival,a híd középvonalában kerül rögzítésre a rotort és az állórészt egymáshoz illesztve. Nagy átömlési keresztmetszetű munkavezeték és egy kicsi keresztmetszetű mérő vezeték vezet a forgó kerékcsatlakozótól a kerékszelepig.

A felnire egy kapcsolható visszacsapás védelemmel ellátott PTG kerékszelep van felszerelve, amely vezetékszakadás esetén azonnal bezár, és megvédi az abroncsot a nyomásvesztéstől.

A rendszert biztonsági szeleppel csatlakoztatják a sűrített levegős fékrendszerhez, így a féktartályban mindig 6,5 bar tápnyomás garantált.

A forgó csatlakozók és az teljes levegő vezetékrendszer csak akkor van nyomás alatt, amikor a vezérlés aktív. A szabadalmaztatott kétvezetékes elv biztosítja, hogy minden nyomásváltozás után a gumiabroncsok "reteszelődjenek", és a levegő nyomás átviteli egységek (beleértve a tömítéseket is) nyomás mentesek legyenek és ezáltal optimálisan védve legyenek. Ez a technológia biztosítja azt is, hogy a gumiabroncs-rendszer szivárgása vagy vezeték szakadása esetén sem veszik el a levegőt, ezzel biztosítva a magas szintű biztonságot.

A kerekekhez vezető levegővezetékek teleszkópos csövön keresztül futnak át ​​a sárvédőn, és a kerék közepéig vannak vezetve. A kerekekhez viszonyított oldaltávolsága egyedileg állítható be a teleszkópos csővel.

A munka- és vezérlővezetékek gyorscsatlakozókkal vannak összekapcsolva a forgó csatlakozókkal, hogy azokat egy könnyen meg lehessen oldani, amikor nem használják, és elhelyezhetik a sárvédőkre szerelt rögzítő csatlakozóiban.

Az AIRBOX / drive 2L 2 vezetékes technika egyszerűen és kényelmesen működtethető a permetező gép vezetőfülkébe helyezett PTG saját digitális kezelő egységén keresztül.


FOTÓ – 2 vezetékes rendszer - Önjáró szecskázóhoz FILM – 2 vezetékes rendszer - Önjáró szecskázóhoz PDF – 2 vezetékes rendszer - Önjáró szecskázóhoz E-MAIL – Kérjen személyre szabott ajánlatot vagy szakmai tanácsot!