Termékek   »   gumiabroncsnyomás szabályozás   »   2 vezetékes rendszer - new holland önjáró szecskázóhoz

Gumiabroncsnyomás szabályozás – PTG

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2 vezetékes rendszer - New Holland önjáró szecskázóhoz – PTG RDS / portal 2L - Digitális vezérléssel

DERALAND Kft. a PTG termékek hivatalos forgalmazója Magyarországon. A forgalmazott termékeket viszonteladói hálózaton keresztül forgalmazza.

PTG RDS/portal 2L - 2 vezetékes rendszer menet közbeni abroncs nyomás szabályozás önjáró szecskázóhoz.


 
 
 


A PTG cég a New Holland mérnökökkel együttműködve az RDS / portal 2 vezetékes technikát speciálisan a New Holland önjáró szecskázókhoz igazították és engedélyezték. Az újonnan létrehozott RDS / portál tökéletes rendszer az önjáró szecskázókon történő kényelmes levegőnyomás beállításhoz, amelyben a levegővezetékeket az első hídon kerülnek kivezetésre egészen a gumiabroncsig. A keréken kívüli levegő cső elvezetésre nincsen szükség.

Az RDS / portál segítségével a forgó egységek védve vannak a külső behatásoktól, és teljesen beépülnek a gép első hídjába, ahol teljesen karbantartás mentesen működnek. A tömítések speciális élettartamú zsírkitöltése azt jelenti, hogy nincs szükség zsírzógombokra, és a bosszantó, időigényes karbantartási intervallumokra sincsen szükség!

Az innovatív technológiájának köszönhetően, a forgó egységek mindig nyomás nélkül működnek, és csak a gumiabroncsok nyomásváltoztatás rövid időtartama alatt vannak nyomás alatt, az RDS / portál tömítései általában a gép élettartamával azonosak.

A speciális kerékszelepek használatának köszönhetően az RDS / portal rendszer magas szintű üzembiztonságot is kínál. Például, ha a vezeték elszakad, még akkor is, ha a rendszer be van kapcsolva, nincs levegőveszteség a gumiabroncsokból (ez az 1 vezetékes rendszerek esetében nem igaz), mivel a kipróbált RDS kerékszelepek ebben az esetben automatikusan bezáródnak, védve az abroncsot a nyomásvesztéstől.

Ezeknek a szelepeknek az alkalmazása kiküszöböli a (1 vezetékes technikánál ismert) golyós szelepek bosszantó működését, amikor az út megkezdésénél, vagy este, amikor a gép megáll, nem kell a szelepeket elzárni. Ez a technika a múlté!

Az RDS / portál működését az önjáró szecskázó nagy teljesítményű kompresszorrendszere biztosítja, amely lehetővé teszi a kerekek 2–4 perc alatt történő feltöltését (a gumiabroncs méretétől és nyomástartományától függően), és a leeresztés körülbelül 2 percet vesz igénybe.

Az RDS / portal 2 vezetékes technika egyszerűen és kényelmesen működtethető a vezetőfülkébe helyezett PTG saját digitális vezérlőegységén keresztül.
FOTÓ – 2 vezetékes rendszer - New Holland önjáró szecskázóhoz FILM – 2 vezetékes rendszer - New Holland önjáró szecskázóhoz PDF – 2 vezetékes rendszer - New Holland önjáró szecskázóhoz E-MAIL – Kérjen személyre szabott ajánlatot vagy szakmai tanácsot!