Termékek   »   gumiabroncsnyomás szabályozás   »   2 vezetékes rendszer - hígtrágya injektálókhoz és vontatmányokhoz

Gumiabroncsnyomás szabályozás – PTG

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2 vezetékes rendszer - Hígtrágya injektálókhoz és vontatmányokhoz – PTG RDS / GW 2L digitális vagy ISO-BUS vezérléssel

DERALAND Kft. a PTG termékek hivatalos forgalmazója Magyarországon. A forgalmazott termékeket viszonteladói hálózaton keresztül forgalmazza.

PTG RDS / GW - 2 vezetékes rendszer menet közbeni abroncs nyomás szabályozás hígtrágya injektálókhoz, vontatott szervestrágya szórókhoz és különböző vontatmányokhoz. Egy tökéletes rendszer az abroncsnyomás kényelmes beállításához menet közben.


 
 
 


A nyomás szabályozó rendszer levegő vezetékeit a híd gyártó által előfúrt tengelyeken vezetik át. Ez a rendszer minden hígtrágya kijuttatóhoz és más vontatott járműhöz alkalmas, melyek megfelelően előkészített tengellyel vannak szerelve. Az RDS 2L utólagos felszerelése tengelyfuratok nélkül nem lehetséges, mivel a tengely későbbi fúrása érvényteleníti a tengely üzemeltetési engedélyét!

A kerékhez vezető levegővezetékeket a tengelyen keresztül vezetik át. Ezután a kompakt, 2 vezetékes forgó egységet a tengelyagyba csavarják, amelyet hosszú távú zsírkitöltés (nem zavaró kenés), kiváló minőségű tömítések és csapágyak jellemeznek. A tengely kerékagyát a BPW-vel együttműködésben kifejlesztett tömítő rendszer tömíti, amely lényegében szorítógyűrűből és ajaktömítésből áll. A zsírsapkára egy visszacsapó védelemmel ellátott kerékszelep van felszerelve, amely vezeték szakadás esetén azonnal bezárul, és megvédi az abroncsot a nyomásvesztéstől.

A tengely zsírsapkát a BPW-vel együttműködésben kifejlesztett tömítőrendszerrel kell lezárni. A felnibe egy PTG kapcsolható visszacsapó védelemmel ellátott kerékszelep van felszerelve, amely vezeték szakadás esetén azonnal bezárul, és megvédi az abroncsot a nyomásvesztéstől.

A rendszert biztonsági szeleppel csatlakoztatják a sűrített levegős fékrendszerhez, így a féktartályban mindig 6,5 bar tápnyomás garantált.

Az egyes vontatmányokon található nagy térfogatú gumiabroncsok miatt általában külön / kiegészítő levegőellátó rendszerek használata szükséges. A PTG különféle levegőellátó rendszereket kínál, amelyek szükség szerint automatikusan be- és kikapcsolhatók.

A rendszer a vezetőfülkéből vezérelhető, vagy a PTG saját digitális egységén keresztül vagy ISO-BUS vezérléssel.
FOTÓ – 2 vezetékes rendszer - Hígtrágya injektálókhoz és vontatmányokhoz FILM – 2 vezetékes rendszer - Hígtrágya injektálókhoz és vontatmányokhoz PDF – 2 vezetékes rendszer - Hígtrágya injektálókhoz és vontatmányokhoz E-MAIL – Kérjen személyre szabott ajánlatot vagy szakmai tanácsot!