Termékek   »   gumiabroncsnyomás szabályozás   »   1 vezetékes rendszer

Gumiabroncsnyomás szabályozás – PTG

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1 vezetékes rendszer – PTG AIRBOX/drive 1L - Traktorokhoz

DERALAND Kft. a PTG termékek hivatalos forgalmazója Magyarországon. A forgalmazott termékeket viszonteladói hálózaton keresztül forgalmazza.

PTG AIRBOX/drive 1L - 1 vezetékes rendszer menet közbeni abroncs nyomás szabályozás traktorokhoz, minden tengely típushoz


Lehetőség van csak a hátsó hídra kiépíteni rendszert illetve az első és a hátsó hídra is egyszerre.

Az AIRBOX / drive 1L 1 vezetékes technika alapvetően úgy működik, hogy a levegő egy álló részről (állórész) egy forgó részre (rotor) kerül. Erre a célra nyomásálló tömítéseket helyeznek el, amelyek a rotorral kölcsönhatásban gyűrűs csatornákat eredményeznek, amelyeken keresztül a sűrített levegőt vezetik, természetesen menet közben is.


 
 
 


A forgó csatlakozó egy erre a célra kialakított tartó konzol segítségével a gép kerékcsavarjaival,a híd középvonalában kerül rögzítésre a rotort és az állórészt egymáshoz illesztve. Nagy átömlési keresztmetszetű munkavezeték vezet a forgó kerékcsatlakozótól a kerékszelepig.

A felnibe egy golyós csapot szerelnek be, amelyet kézzel kell elzárni minden alkalommal, amikor a jármű parkol.

A levegőellátást a jármű saját kompresszora és a légfékrendszer légtartálya biztosítja. A fék biztonsági szelepe, az úgynevezett túlfolyó szelep biztosítja, hogy a féktartályban a nyomás ne csökkenjen 6,5 bar alá - tehát a féknek megvan a szükséges prioritása a gumiabroncs-nyomásszabályozó rendszerrel szemben.

Az első illetve a hátsó tengely levegővezetéke egy teleszkópos csövön keresztül fut át ​​a sárvédőn, egészen a forgó csatlakozóig. A teleszkópos csővel a kerékhez viszonyított oldalirányú távolság egyedileg állítható.

A munkavezeték egy gyorscsatlakozóval van összekapcsolva a forgó csatlakozóval, így amikor nem használják, akkor könnyen lecsatlakoztatható és elhelyezhető a sárvédőre szerelt csatlakozójában.

Az AIRBOX / drive 1 vezetékes technológiát egyszerűen és kényelmesen lehet működtetni a vezetőfülkében helyezett pneumatikus kezelő egység segítségével.

A kezelő egység segítségével a 2 vagy 4 abroncsban - attól függöen, hogy csak a hátsó hídra vagy az első és a hátsó hídra is kiépítésre kerül a rendszer - egyszerre azonos nyomást tudunk beállítani.

FONTOS : az 1 vezetékes rendszer állandó nyomás alatt van!FOTÓ – 1 vezetékes rendszer FILM – 1 vezetékes rendszer PDF – 1 vezetékes rendszer E-MAIL – Kérjen személyre szabott ajánlatot vagy szakmai tanácsot!