Bezár
HÍREK
Újdonságok, érdekességek
FRISS - CLEANFIX sajtóközlemény 2021.04.hó

Megoldás a hűtési problémákra


 
 
 


Az eltömődött hűtők komoly igénybevételt jelentenek a mezőgazdaságban dolgozó gépek számára, és jelentősen megnövelik az üzemanyag-fogyasztást. A Cleanfix tisztító-ventilátorral a gépek hosszabb ideig, produktívabban és gazdaságosabban üzemelnek.

Minden gazdálkodási idény más és más kihívásokkal jár. A mezőgazdasági gépek 100% -os üzemképességének biztosítása érdekében a gazdálkodók a szükséges beruházásokat hajtják végre. A porral és egyéb szennyeződésekkel járó munkák, például a szántás, a kaszálás és a betakarítás során a mezőgazdasági gépek igénybevétele óriási. A fű, a por és az egyéb szennyeződések eltömítik a hűtőfelületeket. Annak érdekében, hogy továbbra is megfeleljen a motor hűtési követelményeinek, a ventilátornak nagyobb meghajtóerőre van szüksége, ami megnöveli az üzemanyag-fogyasztást. Ezzel egyidőben megnő a motor túlmelegedésének kockázata is. Az első TLT-vel rendelkező traktorokat különösen érintik a hűtési problémák. A gépkezelőnek rendszeresen le kell állnia a munkával, és le kell tisztítania a hűtőt, hogy megakadályozza a gép túlmelegedését.

A Cleanfix tisztító-ventilátor kínálja erre a megfelelő megoldást. A Cleanfix ventilátorlapát profilja nagy hűtési teljesítményt tesz lehetővé alacsony áramlási ellenállással és ezáltal hatékony hűtéssel. A ventilátor rendszeres időközönként hűtésről tisztításra vált. A hűtő tisztításához a lapátok a saját tengelyük körül átfordulnak, és ebben a pozíciójukban a ventilátor – akár teljes fordulatszámon is - megváltoztatja a levegő áramlásának az irányát, megszabadítva így a hűtőket a lerakódott szennyeződésektől.

A gyári sajtóközlemény további részéletekkel termékeink között a tisztító ventilátoroknál érhető el.